2014. október 8., szerda

Puncsos gyümölcstorta ( egyszerű )

Hozzávalók:

2 tojásból piskótát készítek egy kivajazott morzsával kiszórt 28 cm-es gyümölcstorta formában


1 csomag pudingpor ( jelen esetben puncsos )
1/2 liter tej
4 evőkanál cukor
1 doboz vegyi-gyümi konzerv ( vagy friss gyümölcs )

Elkészítés:

A 2 db tojásból elkészítem a piskótát. Amikor kihűlt elhelyezem rajta a gyümölcsöket. A pudingot  előírás szerint tejjel cukorral megfőzöm, majd óvatosan kanalanként a gyümölcsre öntöm. A tetejét kidíszítem és hűtőben lehűtöm a tortát.

Tipp: Banánnal és csokipudinggal elkészítve is nagyon finom!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.