Hozzávalók:
5 tojásból Piskóta
Krémhez:
1 liter tej
2 csomag vaníliás puding
15 dkg margarin
20 dkg porcukor
15 dkg kókuszreszelék
Elkészítés:
5 tojásból piskótát készítek egy 25 cm-es tortaformában úgy, hogy 1 evőkanál kakaóport is keverek a tésztába.
( Mivel a piskóta egy egyensúly tészta, ezért kakaós piskóta esetén a piskóta alaprecept annyiban módosul, hogy a kakaópor súlya + liszt súlya= a lemért tojások súlya ). A kisült piskótát hagyom kihülni.
A pudingot a tejjel előírás szerint elkészítem, majd kihűtöm. A margarint a porcukorral habosra keverem, kb. 1 evőkanálnyi kihűlt pudinggal, majd hozzáadom a többi pudingot és a kókuszreszeléket is.
A kihűlt tortát 3 részre vágom tortavágóval és a krémmel kívül belül megtöltöm. Tetejét kakaóporral díszítem tortadíszítő segítségével.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.