Hozzávalók:
8-10 kanál (műanyag, fa, fém ízlés szerint)
100 g tej vagy étcsoki (ízlés szerint)
díszcukorka
Elkészítés:
A csokit daraboljuk fel, és gőz felett olvasszuk meg. A kanalakat készítsük elő egy vízszintes helyre úgy, hogy a nyeleit emeljük egy kicsit meg. Én egy vastagabb vágódeszkával emeltem meg a nyeleket. Így a csoki nem fog kifolyni a kanalakból.
A megolvadt csokit kávéskanállal kanalazzuk a kikészített kanalakba.
Hagyjuk egy kicsit hűlni, dermedni a csokit ( kb. 10 perc) és utána óvatosan díszitsük ki a cukorkákkal.
Hagyjuk a csokit teljesen megdermedni, akár óvatosan hűtübe is tehetjük.
Ezután celofánba csomagoljuk, és kész is a szuper karácsonyi DIY ajándék.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.