Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
1 evőkanál zsír
1 kávéskanál pirosarany
1 kávéskanál gulyáskrém
1 kávéskanál mustár
1 evőkanál kecsöp
3 pár jó minőségű roppanós virsli
5 keményre főtt tojás
pirospaprika
ételízesítő
bors
Elkészítés:
A megolvasztott zsíron üvegesre pároljuk a felkockázott vöröshagymát, majd megszórjuk pirospaprikával. Felöntjük kb. 2 dl vízzel és adunk hozzá mustárt, kecsöpöt, pirosaranyat, gulyáskrémet és ételízesítőt. Addíg pároljuk, míg a hagyma teljesen megpuhul. Ekkor hozzáadjuk a keményre főtt felszeletelt tojásokat és a felkarikázott virslit. Ha szükséges, akkor öntünk még alá vizet, hogy legyen elegendő szaft. Forrásig főzzük, majd a végén borsozzuk ízlés szerint.
Főzelékekhez remek feltét, de rizzsel vagy tarhonyával tálalva akár főétel is lehet.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.