Hozzávalók:
5 db nagyobb krumpli
1 fej hagyma
3 evőkanál olaj
pirospaprika
pirosarany
gulyáskrém
ételízesítő
sűrített paradicsom ( vagy kecsöp)
25 dkg kocka tészta
Elkészítés:
Olajon üvegesre pirítom a kockára vágott vöröshagymát. Megszórom pirospaprikával és
felöntöm egy kicsi vízzel. Hozzáadom a pirosaranyat, gulyáskrémet,
sűrített paradicsomot, ételízesítőt és a kockára vágott krumplit.
Felöntöm
annyi vízzel, hogy a krumplit éppen csak ellepje. Addig főzöm, míg a krumpli
megpuhul. Közben a tésztát kifőzöm sós vízben. A kifőtt tésztát a krumplival összekeverem. Savanyúsággal fogyasztjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.