2016. március 6., vasárnap

Krumplis tészta

Hozzávalók:

5 db nagyobb krumpli
1 fej hagyma
3 evőkanál olaj
pirospaprika
pirosarany
gulyáskrém
ételízesítő
sűrített paradicsom ( vagy kecsöp)
25 dkg kocka tészta

Elkészítés:

Olajon üvegesre pirítom a kockára vágott vöröshagymát. Megszórom pirospaprikával és felöntöm egy kicsi vízzel. Hozzáadom a pirosaranyat, gulyáskrémet, sűrített paradicsomot, ételízesítőt és a kockára vágott krumplit. Felöntöm annyi vízzel, hogy a krumplit éppen csak ellepje. Addig főzöm, míg a krumpli megpuhul. Közben a tésztát kifőzöm sós vízben. A kifőtt tésztát a krumplival összekeverem. Savanyúsággal fogyasztjuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.