Hozzávalók:
30 dkg darált hús
1 fej vöröshagyma
olaj
1 dl kecsöp
1 kk pirosarany
1 kk bazsalikom
1 kk fokhagyma granulátum
ételízesítő
pirospaprika
2 dl, 20%-os főzőtejszín
reszelt trapista
250g Penne tészta
Elkészítés:
Az olajon a kockára vágott hagymát üvegesre pároljuk, majd rátesszük a darált húst és a hús kifehéredéséig kevergetjük. Ezután megszórjuk pirospaprikával, felöntjük 1 dl vízzel, és ízesítjük kecsöppel, ételízesítővel, bazsalikommal, fokhagyma granulátummal, pirosarannyal. Kb. 15 perc főzés után a főzőtejszínnel besűrítjük, és rotyogtatjuk még egy pár percet. Közben a tésztát kifőzzük, és a leszűrt tésztát összekeverjük a hússal. Egy jénaiba tesszük a keveréket, és tetejét reszelt sajttal hintjük meg. 200 fokon a sajt megpirulásáig sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.